Vesimittarilukeman ilmoituslomake

Tällä sähköisellä asiointilomakkeella voit ilmoittaa vesimittarilukemasi Kempeleen Vesihuolto oy:lle. Lomakkeen syöttökentät ovat seliteosan alapuolella.

Tietoa vesimittarien luennasta

Asiakas ilmoittaa vesimittarin lukeman ensisijaisesti tämän sivun lomakkeella tai yhtiön yhtiön lähettämällä lukukortilla palautuspostina. Jos lukemaa ei ole ilmoitettu tai postitettu 9.11.2018 mennessä vesilaitoksen edustaja käy lukemassa mittarin ja käynnistä veloitetaan asiakkaalta 30 euroa (sis. ALV 24%). Sama hinta veloitetaan jos asiakas haluaa tilata vesiyhtiön henkilön lukemaan mittarinsa. Jatkuvasti luettavat suurkuluttajien mittarit luetaan normaalisti yhtiön toimesta.

Lomake

Lomakkeelle kirjattujen tietojen lähettämiseksi riittää, että käytössänne on Internet -yhteys. Täyttäkää lomakkeen syöttökentistä ainakin lihavoidulla tekstillä merkityt kohdat ja painakaa lomakkeen Lähetä tiedot -nappia.

Kuluttajanumero on postitse saamassanne vesimittarilukeman ilmoituskortissa. Ilmoituskorttia ei tarvitse palauttaa mikäli lähetätte vesimittarin lukeman alla olevaa lomaketta käyttäen.

Vesimittarilukema ilmoitetaan täysinä kuutiometreinä (m3). Tämän sivun lopussa on vesimittarin luentaesimerkkejä. Lisätietoja toimistoltamme.

Kiinteistön katuosoite

Kuluttajanumero

Mittarin luentapäivämäärä

Vesimittarin lukema m3

Lisätietoja

Ilmoituksen antajan nimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite


 

Vesimittarin luentaesimerkkejä

 

mitt2

Ilmoitettava vesimittarilukema on 00370

mitt1

Ilmoitettava vesimittarin lukema on 0198

mitt3

Ilmoitettava vesimittarin lukema on 0029

vesimitt

Ilmoitettava vesimittarilukema on 04842

vesimit2

Ilmoitettava vesimittarin lukema on 34107