Vesimittarilukeman ilmoituslomake

Tällä sähköisellä asiointilomakkeella voit ilmoittaa vesimittarilukemasi Kempeleen Vesihuolto oy:lle. Lomakkeen syöttökentät ovat seliteosan alapuolella.

Tietoa vesimittarien luennasta

Asiakas ilmoittaa mittarin lukeman kolmena vuonna peräkkäin ja joka neljäs vuosi vesiyhtiön ammattimies käy lukemassa kiinteistön vesimittarin veloituksetta.
Vesimittarien lukua vuorotellaan alueittain siten, että asukkaat lukevat mittarinsa itse kolmena vuonna peräkkäin. Mittarin lukema ilmoitetaan yhtiön lähettämällä lukukortilla palautuspostina tai tämän sivun lomakkeella. Jos lukemaa ei ole ilmoitettu tai postitettu 10.11.2016 mennessä, vesilaitoksen edustaja käy lukemassa mittarin ja käynnistä veloitetaan asiakkaalta 28,- euroa (sis. ALV 24%). Sama hinta veloitetaan jos asiakas haluaa tilata vesiyhtiön henkilön lukemaan mittarinsa.

Vuoden 2016 syksynä henkilökuntamme käy lukemassa vesimittarit seuraavilla alueilla (näille alueille ei positeta lukukorttia): Honkanen, Kokkokangas, Juurussuo ja Linnakangas. Mittarinlukijat, joilla on valokuvallinen Kempeleen Vesihuolto oy:n henkilökortti, kiertävät kiinteistöjä viikoilla 44-45 (31.10. alkaen) arkisin klo 12-20. Niille asiakkaille, joiden mittareita laitos ei lue vuonna 2016, postitetaan mittarinlukukortit lokakuun puolessa välissä ja lukema pyydetään ilmoittamaan 10.11.2016 mennessä.

Lomake

Lomakkeelle kirjattujen tietojen lähettämiseksi riittää, että käytössänne on Internet -yhteys. Täyttäkää lomakkeen syöttökentistä ainakin lihavoidulla tekstillä merkityt kohdat ja painakaa lomakkeen Lähetä tiedot -nappia.

Kuluttajanumero on postitse saamassanne vesimittarilukeman ilmoituskortissa. Ilmoituskorttia ei tarvitse palauttaa mikäli lähetätte vesimittarin lukeman alla olevaa lomaketta käyttäen.

Vesimittarilukema ilmoitetaan täysinä kuutiometreinä (m3). Tämän sivun lopussa on vesimittarin luentaesimerkkejä. Lisätietoja toimistoltamme.

Kiinteistön katuosoite

Kuluttajanumero

Mittarin luentapäivämäärä

Vesimittarin lukema m3

Lisätietoja

Ilmoituksen antajan nimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite


 

Vesimittarin luentaesimerkkejä

 

mitt2

Ilmoitettava vesimittarilukema on 00370

mitt1

Ilmoitettava vesimittarin lukema on 0198

mitt3

Ilmoitettava vesimittarin lukema on 0029

vesimitt

Ilmoitettava vesimittarilukema on 04842

vesimit2

Ilmoitettava vesimittarin lukema on 34107